História a fakty o Liatinovom riade Lodge

Liatinové panvice a liatinové hrnce americkej značky Lodge sa začali vyrábať ešte v roku 1886 v americkom meste South Pittsburg v Tennessee. V tomto meste Joseph Lodge vytvoril svoju prvú zlievareň na liatinový riad, ktorý prežil dve svetové vojny a stále patrí rodine Josepha Lodga, ktorá sa snaží neustálim vývojom a inováciami zabezpečiť špičkovú kvalitu svojich produktov.

Výroba liatinových panvíc, liatinových hrncov a príslušenstva k liatinovému riadu je vysoko ekologická.Na výrobu liatinových panvíc a liatinových hrncov sa používajú iba kvalitne suroviny. Preto hrnce a panvice značky Lodge sú symbolom priam neprekonateľnej kvality už vyše 100 rokov.

Liatinové panvice, liatinové hrnce a celý sortiment liatinového riadu, je určený a taktiež je ho možné používať na grile, v  kuchyni, alebo pri kempovaní v prírode.Liatinové panvice a hrnce americkej značky Lodge je možne použiť na plynových, elektrických sporákoch,v rúre,na grile,ale najmä aj na indukčnej varnej doske. Liatinový riad Lodge používajú po celom svete amatérski aj profi kuchári a nedajú naň dopustiť.

Správna starostlivosť a údržba Vám zaručí, že Vaše liatinové panvice a hrnce Vám vydržia aj dlhšie ako 100 rokov.